PAPAN PEMOTONG SERBAGUNA

Mudahkan Kerja Didapur Anda

check-icon

Your Discount has been applied!

Lebih 29455 Unit Terjual Di Seluruh Negara.Dapatkan Hari Ini!

product-image

JUALAN PANTAS

Order PAPAN PEMOTONG SERBAGUNA Hari Ini

RM 99 RM 39
Shipping FAST
Warranty YES
Cash On Delivery YES
Premium Quality YES

Cukup Mudah masukkan maklumat anda, klik butang “TEMPAH SEKARANG”, dan terima barang anda dalam 3-4 hari!lock-icon Safe 256-Bit SSL encryption

Papan Pemotong 3 Dalam 1

Gunakan seperti papan pemotong, mangkuk basuh, bakul pengeringan, Colander, dll. Digunakan untuk memotong, membasuh, mengeringkan, Sesuai digunakan di semua jenis singki, mencegah tumpahan dan menjimatkan masa didapur.

Kualiti Premium & Tahan Lasak

Direka untuk tahan seumur hidup dan kuat, tahan lama. Dibuat dengan bahan berkualiti tinggi. Reka bentuk lipat menjimatkan ruang di dapur anda dan senang disimpan.

Saiz yang Sesuai Di Bawa Kemana Sahaja

Papan pemotong serbaguna tidak hanya digunakan di dalam rumah, memberikan kemudahan dan meningkatkan kecekapan kerja dapur juga di luar rumah, terutama untuk keperluan luar, seperti perjalanan, perkhemahan, mendaki, memancing, pantai, berkelah, dll.

TESTIMONI PELANGGAN

Anda akan berpuas hati bukan sahaja dengan produk itu sendiri, tetapi juga perkhidmatan pelanggan kami yang sangat baik. Dengarkan apa yang pelanggan kami katakan!

review-image-1
stars.png

Yang nii berbaloi la beli sebab ingatkan size kecil je rupanya besar . beli untuk my mom sebab senang nak buat bekas cuci buah sekali lepas potong memotong

Adibah Mansor

- Kuala Lumpur, check-icon Verified Customer
stars.png

Puas hati. Boleh tukar ke besen, tray, retainer dan papan pemotong. Elok sangat utk siapa yg nak masuk rumah baru atau utk pi travel. Tq seller. Sy beli.

Syafikah Nadim

- Selangor , Verified Customer
express-image

EXPRESS

SHIPPING

cash-image

CASH

ON DELIVERY

warranty-image

30 DAYS

WARRANTY

featured_img

Order PAPAN PEMOTONG SERBAGUNA Hari Ini

**TEMPAH HARI INI**

RM 99 RM 39

TEMPAH SEKARANG